Arie Boer: zadelmakerij met traditie bestaat nog

Het vak van zadelmaker is zo langzamerhand een uniek beroep in Nederland aan het worden. Steeds meer oudere zadelmakers zijn op een leeftijd gekomen dat ze er mee moeten stoppen, en van de nieuwe generatie is er helaas niet veel interesse om het vak te leren. Gelukkig heeft Arie Boer de kans gekregen om van een vakman alle kennis op te doen en de fijne kneepjes van het vak te leren in de praktijk.

Niet alleen voor nieuwe zadels, maar ook voor reparaties, maatwerk en hondenaccessoires kunt u terecht bij zadelmakerij Arie Boer.

Door onze service en kwaliteit hebben wij in een korte tijd een uitstekende reputatie en een aanzienlijke klantenkring op weten te bouwen bij diverse manege's, dressuur-, spring-, en handelsstallen in Zeeland, West-Brabant, Zuid-Holland en zelfs in België. Ook particulieren zijn voor ons belangrijke klanten. En: onze service aan huis is uniek in Nederland.
 

zadelmaker Arie Boer

Saddlery for the 21st Century

Flair: Ride on Air...

Zadelmakerij Arie Boer is nu officieel inbouwadres voor Flair luchtkussens. Flair is een nieuw revolutionair produkt op de markt. Flair is een systeem van airbags, ontworpen om de vulling in alle conventionele zadels, nieuw of tweedehands, te vervangen. Flair geeft uw zadel een constante flexibele laag van schokabsorberend lucht, zo dik als uw zadelkussen. Kijk op de
Flair pagina's voor meer informatie.


Korrector
is een revolutionaire nieuwe zadelonderlegger die gebruik maakt van lucht- en foamtechnologie, en die aangepast kan worden door de ruiter om zo een dagelijkse controle te hebben over het zadel, zowel op één als op meerdere paarden.


Voordelen

aanpasbare balans
diagonale verstelling
schokabsorbering
voor meerdere paarden

korrector

Zadels, zadels, zadels...

Natuurlijk hebben wij ook een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte zadels, van Shetlanderzadels tot en met de topzadels.

In de lagere prijsklasse o.a.: Nap Ponypads, Kadet en Merovech.

In de middenklasse o.a.: Jorge Canavas en Hubertus, de Wintec, Bates Caprilli en Thorrowgood kunstofzadels.

En in de topklasse o.a.: Kieffer, Stubben, Ainsley, K.N. Forrestier, Keith Brian en Passier. Het spreekt natuurlijk voor zich dat wij langskomen zodat u uit de diverse zadels uw keus kunt maken en wij er zeker van zijn dat het zadel perfect op uw paard past. Voor meer informatie over ons zadelassortiment verwijzen we u naar onze zadel-pagina.
 

Regelmatig worden er door de diverse fabrikanten nieuwe modellen uitgebracht. Informatie hierover kunt u vinden op de nieuws-pagina.

'Rubens'
dressuurzadel

Copyright © 2002 X Marks The Spot, Kortgene, alle rechten voorbehouden.
webdesign:
www.xmts.nl